18 / 05 / 2024

cevizlibahçe projesi ulaşım

cevizlibahçe projesi ulaşım

ESİNDER Yapı tarafından hayata geçirilen " Cevizlibahçe " konutlarının temeli atılıyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak olan dev proje, 24 ay içinde tamamlana cak...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım!

Blokların 15 kat şeklinde yükseleceği proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Soyak Konforia Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında Bahçeşehir göletten 7- 8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler projesinin yanında bulunuyor. Proje 68 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

cevizlibahçe projesi ulaşım Haberi

cevizlibahçe projesi ulaşım

Şehir estetiğine uygun, sağlam ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla "Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi"ni hayata geçiren ESİNDER Yapı, depreme dayanıksız ve tehlike arz eden binaların yıkılmasının ardından Cevizlibahçe konutlarının temelinin atılacağım açıkladı. 

ESINDER'in Nenehatun Mahallesinde gerçekleştirdiği Cevizlibahçe projesi 2 etap halinde inşa ediliyor. Cevizlibahçe projesinin ilk etabı 4 bin metrekare alanda 232 daireden oluşurken, projenin 2 bin 600 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Cevizlibahçe projesinin ikinci etabı ise 6 bin 500 metrekare alana sahip. 428 daireden oluşan Cevizlibahçe 2. etap kapsamında 4 bin 900 metrekare sosyal donatı alam bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunulacak Cevizlibahçe konutları projesinde fitness salonu, spor alanları, otopark, geniş oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak dev proje,...