18 / 05 / 2024

cevizlibahçe teslimleri

cevizlibahçe teslimleri

ESİNDER Yapı tarafından hayata geçirilen " Cevizlibahçe " konutlarının temeli atılıyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak olan dev proje, 24 ay içinde tamamlana cak...

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...

Dekar Kıyıbahçe'de ikinci etap teslimleri başladı! 

Dekar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy-Ömerli'de hayata geçiren Kıyıbahçe projesinde ikinci etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Mint E-5 Kağıthane teslimleri!

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

Marinera Çeşme teslimleri!

Marinera Çeşme projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla hayata geçirildi. Peki Marinera Çeşme teslimleri ne zaman?

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Toplam 271 adet dairenin yer alacağı proje toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Projede fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor. Peki Bahçeşehir Soyak Konforia teslimleri ne zaman?

Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Atatürk Havalimanı ’na 20 dakika mesafede bulunan Eston Şehir Mahallem projesinde ödemelere göre banka kredili vadelendirme sağlanıyor. Peki Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Soyak Konforia Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Soyak Konforia Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Bahçeşehir Atmaca projesi fiyat listesi!

Bahçeşehir Atmaca projesi fiyat listesi 750 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 225 bağımsız birimden oluşan Bahçeşehir Atmaca Konutları projesinde daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayında yapılıyor...

cevizlibahçe teslimleri Haberi

cevizlibahçe teslimleri

Şehir estetiğine uygun, sağlam ve güvenli yaşam alanları oluşturmak amacıyla "Cevizlibahçe Kentsel Dönüşüm Projesi"ni hayata geçiren ESİNDER Yapı, depreme dayanıksız ve tehlike arz eden binaların yıkılmasının ardından Cevizlibahçe konutlarının temelinin atılacağım açıkladı. 

ESINDER'in Nenehatun Mahallesinde gerçekleştirdiği Cevizlibahçe projesi 2 etap halinde inşa ediliyor. Cevizlibahçe projesinin ilk etabı 4 bin metrekare alanda 232 daireden oluşurken, projenin 2 bin 600 metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Cevizlibahçe projesinin ikinci etabı ise 6 bin 500 metrekare alana sahip. 428 daireden oluşan Cevizlibahçe 2. etap kapsamında 4 bin 900 metrekare sosyal donatı alam bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunulacak Cevizlibahçe konutları projesinde fitness salonu, spor alanları, otopark, geniş oyun alanları gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor. 2014 yılının ilk aylarında temeli atılacak dev proje,...