30 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Müsteşar Yardımcılığı'na atama kararı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Müsteşar Yardımcılığı'na atanan o isim...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Müsteşar Yardımcılığına Halil Kamil Kocapınar atandı. Kocapınar'ın Müsteşar Yardımcılığı'na atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014/864 sayılı kararı ile yapılan atama kararı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onayından geçti.  


İşte Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandığını bildiren ve Resmi Gazete'de yayımlanan o karar;


"Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/864

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek göstergeli Müsteşar Yardımcılığına, Halil Kamil KOCAPINAR’ın atanması, 657 sayılı Kanunun değişik 74 üncü maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

1/8/2014"


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön