27 / 04 / 2024

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.



Şanlıurfa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ziyaretler sürerken bir ziyarette, hastanenin yapım ihalesini alan firma yetkililerinden geldi. Merkezi Ankara’da bulunan firmanın yetkilisi Ersoy Çiftçi ve Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Yakup Öztürk ile birlikte Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı ziyaret etti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ziyaret sırasında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla hastane çalışmalarına başlanacağını ve projenin 2 yıldan önce bitirilmesi için gayret gösterileceğini dile getirdi. 

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yakın zamanda hastane çalışmalarına başlanacağını söyleyerek, "Yakın bir zamanda hastanenin temelini atmış olacağız. Şartname de yazdığı gibi öngörüldüğü tarihte de bitirilecektir. Daha sonra tamamlandıktan sonra hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Hastanemiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Geri Dön