22 / 05 / 2024

Çeyrek altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! İlk görenler kazanacak

Çeyrek altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! İlk görenler kazanacak

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri takip edilmeye devam ediyor. Bugün piyasaların gözü Fed toplantısından çıkacak kararlara çevrildi. Son olarak çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi.



ŞİMDİ ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

Analistler fiyatların düşmesinin ardından şimdi altın almanın tam fırsatı olduğunu ifade etmeye başladı. Analistlerden altın fiyatlarına yönelik bir yorum daha var. Analistler, çeyrek altının önümüzdeki 2 ay içerisinde 1700 TL seviyelerini görmesini beklediklerini ifade etti. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön