15 / 05 / 2024

Çeyrek altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! İlk görenler kazanacak

Çeyrek altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı! İlk görenler kazanacak

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri takip edilmeye devam ediyor. Bugün piyasaların gözü Fed toplantısından çıkacak kararlara çevrildi. Son olarak çeyrek altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir tahmin geldi.



Dün ons altın ve dolardaki gerilemeye paralel olarak değer kayıplarıyla karşılaşan gram altın, gün içinde gelen düşüşlerin ardından dün günü 1027 seviyesinde tamamladı. Haftanın ilk işlem gününde yönünü aşağı çeviren gram altın, hafta içinde aşağı yönlü hareketine devam etti.

Uzmanlar, ons altının küresel piyasalarda ABD Merkez Bankası’nın (Fed), Eylül ayında politika faizini 75 baz puan artıracağına yönelik oluşan beklentilerin baskıladığını belirtti. Uzmanlar ons altın için 1.720 dolar seviyesinin destek bölgesi ve 1.760 dolar seviyesinin de direnç bölgesi olarak takip edileceğini ifade etti. 

Gelen değer kayıpları ve yeni günde yeniden gelen yükselişlerle birlikte güncel altın fiyatları şöyle:

  • Gram altın alış – 1.018,16 TL
  • Gram altın satış – 1.028,64 TL
  • Çeyrek altın alış – 1.668,00 TL
  • Çeyrek altın satış – 1.680,00 TL
  • Ons altın alış – 1.744,60 dolar
  • Ons altın satış – 1.744,80 dolar

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 14.58'de  güncellenmiştir. An itibarıyla dolar kuru 18,20 Türk Lirası, euro 18,20 Türk Lirası, altının gramı ise 1018 Türk Lirası değerinde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön