30 / 04 / 2024

Çeyrekli altın bileklikler ne kadar? Çeyrekli altın bileklikler kaç TL? 1 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Çeyrekli altın bileklikler ne kadar? Çeyrekli altın bileklikler kaç TL? 1 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Son zamanlarda her kadının bileğinde sıkça görülen çeyrek altın bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Elizi, birbirinden farklı modeldeki çeyrekli altın bilekliklerin fiyat listesini açıkladı. Peki çeyrekli altın bileklikler ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 1 Kasım 2022.



Çeyrekli altın bileklik almak isteyeler, hem çeyrekli altın bileklik modellerini hem de çeyrekli altın bileklik fiyatlarını merak ediyor.

Her kadın aksesuar kullanarak gösterişli olmak istiyor. En çok sevilen aksesuarlar arasında bulunan çeyrekli altın bileklik ürünleri son dönemlerin gözde takıları.

Hasır altın kordona takılan çeyrek altın ile gösterişli olmak isteyen herkes bu bileklileri satın alıyor.  Çeyrekli altın bileklik fiyatları oldukça makul fiyata satılıyor.  Ağırlık bazlı fiyatlandırmanın yapılması nedeni ile fiyatla değişiklik gösterir. Kordon kısmının altın ağırlığı fiyatın belirlenmesinde ilk ölçüt olarak kabul edilir. 

Çeyrek altının o günkü değerinin de hesaba katılması ile fiyatlar belirlenir. Peki Çeyrekli altın bileklikler ne kadar? Çeyrekli altın bilekliker kaç TL? 1 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön