05 / 05 / 2024

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla

Chery Nisan kampanyasında son 5 gün! Chery Omada 5, Tiggo 7 Pro’da 200 bin TL’ye  0,99 faiz fırsatıyla

Otomobil almak isteyenlerin son dönemde beğenisi kazanan Chrey, Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanya başlattı. Avantajlı fiyat ve kampanyadan yararlanmak için son gün ise 30 Nisan.



Otomobil almak isteyenlerin sıklıkla araştırdığı Chery’nin Nisan kampanyasında son günlere yaklaşıldı. Markanın en beğenilen otomobilleri Omada 5 ve Tiggo 7 modellerinde Nisan ayına özel kampanyası devam ediyor.

Gazeteci Murat Tosun, https://twitter.com/murattosunaraba X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Chery’nin Nisan kampanyasını duyurdu. Tosun,  “Omoda 5 Luxury, Tiggo  7 Pro Luxury / Excellent versiyonlarında geçerli olmak üzere 200.000 TL / 12 AY / 0,99% faizli kredi kampanyası olduğunu söyledi.

TIGGO 7 PRO, şehirli üst sınıfta kendini konumlandırıyor. Hem teknolojik donanımı hem de şık  tasarımı ile şehir içi kullanımına yönelik lüks bir SUV olarak dikkatleri çeken araç, daha genç bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Elmas tipi ön ızgara, kafes matrisli LED farlar ve üç adet bütünleşik dokunmatik ekranlı kokpitiyle TIGGO 7 PRO, güncel trendleri teknolojik anlamda en iyi şekilde cevap veriyor.

İkonik tasarımı ve sunduğu gelişmiş teknolojiler ile araç alacakların en çok dikkatini çeken araçlardan olan Chery Omoda 5 ise  cam tavanı, otomatik katlanır aynaları ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlarıyla göz dolduruyor. Araç, gelecekten gelen SUV olarak nitelendiriliyor. 

İŞTE MURAT TOSUN’UN O PAYLAŞIMI

CHERY NİSAN 2024 FİYAT LİSTESİ

Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları resmen açıklandı! Hem kampanya hem de tam 100 bin TL indirim geldi!

Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 satın almak isteyenler hemen baksın! Audi Q2 fiyatı belli oldu! Audi Q2 ne kadar?

Range Rover Nisan 2024 fiyatları ne kadar? Land Rover fiyat listesi! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 

Renault'nun son dakika Nisan 2024 fiyatları şaşırttı! Dacia Duster'dan bile ucuza Captur fırsatı!


Geri Dön