02 / 05 / 2024

Chery'den 600 bin TL'ye sıfır model SUV!  

Chery'den 600 bin TL'ye sıfır model SUV!  

İkinci el araç fiyatlarındaki balon patlayacak gibi gözüküyor. Çinli otomobil üreticisi Chery, 600 bin Türk Lirası'na sıfır kilometre SUV sattığını açıkladı. İşte haberin detayları...



Çin merkezli otomobil üreticisi Chery, ikinci el araç fiyatlarındaki dengesizliğe alternatif oluşturacak uygun fiyatlı bir elektrikli SUV modeli piyasaya sürüyor. Chery'nin iCar 03 modeli, sıradışı tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

CHERY iCAR 03 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Ekonomi Dünyası X hesabındaki paylaşımında ikinci el otomobil balonunu patlatacağını öne sürdüğü Chery iCar 03'ün teknik özelliklerini paylaştı. Chery iCar 03 özellikleri arasında 4.4 metre uzunluğundaki C segmenti tasarımı, heybetli tam arazi aracı görünümü, 70 kWh kapasiteli bataryasıyla 500 km'nin üzerinde menzil sunması bulunuyor. Model, 184 beygirlik motoruyla önden çekişli veya 279 beygir gücündeki 4 tekerlekten çekişli versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

BAŞLANGIÇ FİYATI 18.500 DOLAR

karar.com'da yer alan habere göre; Teknolojik özellikleriyle öne çıkan Chery iCar 03'ün başlangıç fiyatı 18.500 dolar olarak kaydedildi., yaklaşık olarak 600 bin TL'ye denk geliyor. Araç, tamamen alüminyum gövde yapısına sahip olup, daha hafif, performanslı ve uzun menzile sahip olmayı amaçlıyor. Şehir içi menzili ise 650 km civarında. Chery, 2024 senesinde 4 milyondan fazla araç satışını hedefleyerek pazardaki rekabet gücünü artırmayı planlıyor.

Chery den 600 bin TL ye sıfır model SUV!  

CHERY HANGİ MARKA MOTOR KULLANIYOR?

Chery markası, Çin kökenli bir otomobil üreticisi olup  ve dünya çapında büyük bir başarı elde eden bir markadır. Öte yandan, marka, yenilikçi tasarımları ve teknolojik gelişmeleri ile kalite odaklı bir üretim yaparak dikkat çekmektedir.  Ayrıca, Chery, müşterilerine güvenilir, çevre dostu ve teknolojik açıdan gelişmiş araçlar da sunar.

CHERY DÜNYADA KAÇINCI SIRADA ?

Google ve dünyanın önde gelen veri ve danışmanlık şirketlerinden Cato tarafından ortaklaşa olarak yayınlanan '2023 Çin'in En İyi 50 Küresel Markası' listesinde Chery, 6'ncı kez yerini aldı. Bu kapsamda, Chery, otomotiv kategorisinde birinci olarak 14'üncü sırada yer aldığı kaydedildi. 

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

Chery’den yeni araç! Chery yeni elektrikli OMODA 5 EV tanıttı...

Chery Omoda 5 Türkiye'ye elektrik motoruyla geliyor...

 


Geri Dön