15 / 05 / 2024

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

Devlet tarafından çiftçilere sağlanan destek ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Bakan Vahit Kirişci 1 milyar 429 milyon TL'lik pancar bedel ödemesini hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.



Tarımsal üretime yönelik çalışmalar gündemdeki yerini korurken çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak için yeni bir proje açıklaması geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından atılan yeni adımlar konusu hakkında önemli mesajlar Bakan Vahit Kirişçi’den geldi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çeşitli destek ödemeleri hayata geçirilmeyi sürdürüyor. Tarımsal üretim verimini arttırmak ve çiftçileri kalkındırmak için yeni destek ödemesi hakkında açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tüm detayları duyurdu.

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

ÇİFTÇİYE YÜZDE 75 HİBE DESTEĞİ

Bakan Kirişçi, tarafından yapılan açıklama kapsamında tarım arazilerin etkin kullanmak ve bitkisel üretimi geliştirmek için yeni destek ödemesi yapılacağını kaydetti. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından düzenlenen proje çerçevesinde toplam proje bedelinin azami yüzde 75'inin hibe olarak verileceği kaydetti.

Çiftçiler müjde! Bakan Kirişci duyurdu: Çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz...

YENİ DESTEĞİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Yeni hibe desteğine dair açıklama yapan Bakan Vahit Kirişçi, müjdeyi sosyal medya hesabından paylaştı. 81 ilin genelinde geçerli olan proje için tarım arazilerinin etkin kullanımı ve bitkisel üretimin geliştirilmesine ilişkin projelerin başlatıldığı müjdeledi. İl-İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından hazırlanan projeler kapsamında toplam proje bedelinin azami yüzde 75'inin hibe olarak verileceği belirtildi.

Bakan Vahit Kirişçi, Twitter hesabından yaptığı duyuruda şu açıklamayı yaptı:

“81 kentimizde tarım arazilerinin etkin kullanımı ile bitkisel üretimin geliştirilmesine ilişkin projeler başlatıyoruz. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimiz tarafından hazırlanan projelerde toplam proje bedelinin azami yüzde 75’ini hibe olarak vereceğiz. Hayırlı olsun.”

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TMO en uygun ürünlerini paylaştı! 5 kilo ayçiçek yağı 135 TL'ye düştü! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros'ta çılgın indirim! Ayçiçek yağı 119 TL'ye, Çaykur çay 66 TL'ye düştü! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön