05 / 07 / 2024

Çiftçilere bayram ettirecek müjde! Hemen bakın, siz de öğrenin!

Çiftçilere bayram ettirecek müjde! Hemen bakın, siz de öğrenin!

Tarım sektörü, ülkemiz ekonomisi için oldukça önemli bir yere sahip. Bu nedenle çiftçilerin desteklenmesi ve finansal olarak rahatlamaları büyük bir önem taşıyor. Kredi faizleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Hemen siz de bakıp, öğrenin...



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "İktidarımızın İlk 100 Gününde Yapacaklarımız" başlıklı broşürünü yayımladı. Broşürde, çiftçi ve balıkçıların kredi faizlerinin silinmesi sözü verildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında yayımlanan broşürde, hükümetin çiftçilere ve balıkçılara yeterli desteği vermediğini öne sürerek, iktidarları döneminde bu sektörlere destek olacaklarını açıkladı. Bu kapsamda, çiftçilerin ve balıkçıların kredi faizlerinin silineceği vaadi dikkat çekti.

Broşürde yer alan diğer vaatler arasında, gençlere iş imkanı sağlanması, yoksullara asgari ücretin üzerinde bir gelir temin edilmesi, emeklilere ise maaşlarının artırılması da yer aldı. Kılıçdaroğlu, broşürde ayrıca, "Halkın beklentisi olan adalet, demokrasi ve özgürlükler konusunda güçlü adımlar atılacak" ifadelerine yer verdi.

Çiftçi ve balıkçılar, uzun yıllardır düşük fiyatlar ve yüksek girdi maliyetleri nedeniyle zorlu bir ekonomik ortamda çalışıyorlar. CHP'nin bu vaadi, bu sektörlerin zorluklarını hafifletmeyi amaçlıyor. 

Aile destek 2023 duyurusundan sonra dikkat çekici bir vaat geldi!
Carrefoursa'dan indirim müjdesi geldi! Görmeyen duymayan kalmasın, yetişen anında alacak!
TEB, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi peş peşe açıkladı! Gören duyan inanamadı!

Geri Dön