07 / 07 / 2024

Çiftçilere büyük müjde! Hesaplara 72 milyon 554 bin TL yatırıldı, Hemen kontrol edin!

Çiftçilere büyük müjde! Hesaplara 72 milyon 554 bin TL yatırıldı, Hemen kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında çiftçiler tarafından merakla beklenen tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. 



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, yaptığı son dakika açıklamasında çiftçilere yapılan destek ödemelerinin bugün hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.

Tarımsal destek ödemeleri kapsamında Yyapılan ödemeler ise şu şekilde; Bitki Karantinası Tazminatı Desteği 3 milyon 315 bin 20 Türk Lirası, Hayvan Gen Kaynakları Desteği 1 milyon 835 bin 400 Türk Lirası, Hayvan Hastalıkları Tazminatı Desteği 64 milyon 713 bin 670 Türk Lirası, Mazot ve Gübre Desteği 676 bin 740 Türk Lirası, Organik Arıcılık Desteği 1 milyon 741 bin 500 Türk Lirası, sertifikalı Tohum Kullanım Desteği 271 bin 670 Türk Lirası Toplamda ise 72 Milyon 554 Bin Türk Lirası olarak açıklandı.

Çiftçilere büyük müjde! Hesaplara 72 milyon 554 bin TL yatırıldı, Hemen kontrol edin!

KREDİ LİMİTİ YÜKSELTİLDİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla gerçekleştirilen ve pek çok kişi tarafından merakla beklenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda çiftçilere büyük müjde verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda yaptığı açıklamalarda çiftçi kredi limitlerinde artış yapıldığını da duyurdu. Peki çiftçi kredi limitlerinde ne kadar artış yapıldı? Çiftçi kredi limitleri ne kadar arttı? Çiftçi kredi limitleri ne kadar oldu? İşte pek çok çiftçi tarafından merak edilen o sorunun cevabı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin olarak şöyle konuştu:: "Üretim planlaması kapsamında üretim ve sözleşmeli üretim yapan çiftçilerimiz ilk kez ilave faiz kar payı indiriminden faydalanacak. Küçük ekipman limitini 150 bin liradan 250 bin Türk liraya yükseltiyoruz. Küçükbaş hayvan üreticilerimize hayvan sayılarını çoğaltmaları için verilen kredinin limitini 400 bin liradan 600 bin liraya getiriyoruz. Ayrıca gençlerin tarım alanında iş ve işletme sahibi olmalarını teşvik ediyoruz. Genç çiftçi kredisinin limitini 1,5’ten 2,5 milyon liraya artırıyoruz. Kadın çiftçi kredisinin de aynı şekilde 2,5 milyon liraya yükseltiyoruz."

Kiracılar aman dikkat! Ev tahliye edildiği halde bunu yapmayan kira ödemeye devam edecek!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama! 500 bin, 1 milyon, 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Gümüş fiyatı 11 yılın zirvesinde ve 30 doları aştı!


Geri Dön