28 / 04 / 2024

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği o tarihte hesaplarda! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın!

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği o tarihte hesaplarda! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın!

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteği ödemelerinin hesaplarına ne zaman yatacağını merakla araştırıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci söz konusu ödemelerle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatırılacak? İşte ayrıntılar...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçinin dört gözle beklediği mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerinin erkene çekilmesiye milyonlarca çiftçinin gözü Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara çevrildi. 

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği o tarihte hesaplarda! Hemen Bakan Kirişci nin açıklamasına bakın! 

Bakan Kirişci geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Mart 2023'te hesaplara yatırılması planlanan 2022 yılı mazot ve gübre desteği ödemelerinin 6 ay öne çekildiğine vurgu yapmıştı. Ancak hesaplara yatırılacağı tarih net olarak açıklanmamıştı. 

Bakan Kirişci, konuyla ilgili olarak, 2023 yılında ödenecek olan 2022 yılına ait destekleri, mazot ve gübre destek ödemelerini 6 ay öne çekip Ekim'in sonunda ya da Kasım'ın başında Ziraat Bankası kartlarına ayni olarak yükleyeceklerinin altını çizmişti. 

Milyonlarca çiftçi mazot ve gübre desteğinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merakla araştırılıyor. Peki mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yatırılacak? İşte ayrıntılar...


Geri Dön