27 / 04 / 2024

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Kırsal kalkınma projelerine verilecek hibe desteği resmen açıklandı!

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Kırsal kalkınma projelerine verilecek hibe desteği resmen açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırsal kalkınma destekleri kapsamında 695 projeye 205 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu! İşte tüm detaylar...



Bakan Kirişci kırsal kalkınma projelerine verilecek hibe desteklerini resmen duyurdu!
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırsal kalkınma destekleri kapsamında 695 projeye 205 milyon lira hibe desteği verileceğini bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Twitter üzerinden bir tweet attı! Bakan Kirişçi'nin attığı tweette şu cümleler yer aldı:

"Kırsal kalkınma destekleri kapsamında 695 projeye 205 milyon lira hibe desteğini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Üreticilerimize güç katacak desteklerimiz hayırlı olsun." 

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Kırsal kalkınma projelerine verilecek hibe desteği resmen açıklandı!

Kirişci'nin yaptığı Twitter paylaşımında söz konusu destek hakkında ayrıntılar da yer aldı. Bakan Kirişçi'nin yaptığı paylaşıma  göre, IPARD destekleri kapsamında 11. çağrı ilanıyla yapılan başvurulardan 695'inin değerlendirilme süreci Nisan ayında tamamlandı!

Yapılan paylaşımda ayrıca, 205 milyon lira destek sağlanan projeler hayata geçirildiği zamam toplam 368 milyon liralık makine-ekipman ülke tarımına kazandırılmış olağı belirtildi.

Kirişci'nin yaptığı Twitter paylaşımında, 11. çağrı kapsamında çiftçilere ve kırsal alanda bulunan diğer yatırımcılara toplam 3 milyar lira hibe desteği sağlanmasının hedeflendiği de yer aldı.

Tarım sektörü buz kesti, çiftçi şaşkın! Fiyatları bir anda sert zemine çakıldı

Çiftçiye hibe sürprizi! Yetkili isim açıkladı! Çiftçi tarlaya koşacak, üretim artacak!

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Çiftçiye 1,1 milyar TL daha hibe desteği verilecek! Hibe desteği ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön