09 / 05 / 2024

Çiftçiye hibe sürprizi! Yetkili isim açıkladı! Çiftçi tarlaya koşacak, üretim artacak!

Çiftçiye hibe sürprizi! Yetkili isim açıkladı! Çiftçi tarlaya koşacak, üretim artacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milyonlarca çiftçiye 1.1 milyar TL'lik hibe desteği verileceğini açıkladı. Artan fiyatlar sebebiyle üretimde zorluk çeken çiftçilerin yüzü güldü...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1.1 milyar TL hibe verileceğini açıklamasıyla milyonlarca çiftçinin yüzü güldü. Çiftçiler, hibe desteğinin detaylarını araştırmaya başladı ancak henüz detaylar netleşmedi. 

Çiftçiye hibe sürprizi! Yetkili isim açıkladı! Çiftçi tarlaya koşacak, üretim artacak!

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON) Genel Başkanı Hakan Yüksel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra gerçekleştirdiği  "2022 yılı için makine ekipman alımı ve kırsal altyapı yatırımlarına yönelik 32 bin 572 çiftçiyle tarıma dayalı yatırımlar için 418 girişimciye toplamda 1,1 milyar lira hibe desteği" açıklamasıyla ilgili konuştu. 

Peki TARIMKON Genel Başkanı Hakan Yüksel, çiftçilere hibe desteğiyle ilgili neler söyledi? İşte Hakan Yüksel'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön