28 / 04 / 2024

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenirken, çiftçilerin gözü yarınki toplantının sonucuna çevrildi. 5 bin TL ikramiye alamayanlar yarınki toplantıyı bekliyor.



Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanıyor. Toplantıda İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı atılacak adımlar, ekonomi ve terörle mücadele konularının yer alması bekleniyor. Aynı zamanda yarın 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan çiftçilerin durumu da toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.


ÇİFTÇİLERİN GÖZÜ YARINKİ KABİNE TOPLANTISINDA!

Yarınki Kabine toplantısında ekonomik gelişmeler de kapsamlı bir şekilde ele alınacak. 

Fahiş fiyatlar, enflasyonla mücadele ve fahiş fiyatla mücadele için torba kanun Kabinenin öncelikli gündeminde yer alıyor. Aynı zamanda, memur ve emekli ücretleri ile 2024 yılı için asgari ücret çalışmaları da toplantıda ele alınacak.

Öte yandan Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olduğu için çalışmayan emeklilere verilen 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan çiftçilerin durumu da toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

EMEKLİLERE 5 BİN TL İKRAMİYE VERİLDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyetin 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye vereceğini açıklamıştı. Bu ay itibariyle ödemelerin yapıldığı ikramiyelerde bazı emekliler ödemelerden faydalanamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 bin lira ikramiyelerle ilgili olarak “Emekli olup, fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz.'' demişti.

Öte yandan Dul olup çocuğu olmayan vatandaşların yüzde 75, dul olup çocuğu olanların yüzde 50, yetim olanların ise yüzde 25 oranında ikramiyeden faydalanması bekleniyor. Buna göre çocuklu ve dul olan yurttaşların ödemeleri 2 bin 500 TL, yetim ödemesinin bin 250 TL olarak yatırıldı.

SSK, BAĞKUR ve Emekli sandığı emeklileri kasım ayında emekli ikramiyelerine kavuştu.

17,18, 19 olanlar için 11 Kasım 2023, 20, 21, 22 olanlara 12 Kasım 2023 , 23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım 2023, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ödeme günü:14 Kasım 2023 tarihinde ödemeler hesaplara geçti.

Emekli çiftçilere müjde! 5000 TL ikramiyede son dakika gelişmesi!

Emekliler hemen hesaplarınızı kontrol edin! 5 bin TL ikramiyeler bugünden itibaren ödenmeye başladı!

Geri Dön