05 / 05 / 2024

Çilek Mobilya, Hape ile anlaştı, oyuncak da satacak!

Çilek Mobilya, Hape ile anlaştı, oyuncak da satacak!

Alman oyuncak firması Hape ile anlaşan Çilek Mobilya, oyuncakları ilk etapta Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazada çocuklarla buluşturacak. İlerleyen dönemlerde 66 ülkede satış sürecek.



Çilek Mobilya açıklamasına göre, Alman oyuncak firması Hape ile anlaşan şirket, oyuncakları ilk etapta Türkiye’deki çocuklarla buluşturacak. Türkiye’de pilot olarak seçilen 60 mağazada satışa sunulacak oyuncaklar, ilerleyen dönemlerde 5 kıtada 66 ülkede bulunan Çilek satış noktalarından dünya çocuklarına ulaştırılacak.


Çilek mağazalarında seçilen 25 çeşit oyuncağın teşhiri için ayrı bir alan oluşturulurken, bazı oyuncaklar ise yaş gruplarına uygun olan odaların içerisinde sergilenecek. Ayrıca, oyuncaklarla oynayabilmeleri için çocuklara özel  oyun alanları oluşturulacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, çocukların odalarında ihtiyaç duyabilecekleri oda takımı ve aksesuar gibi pek çok ürün çeşidini Çilek mağazalarında tüketicilerle buluşturduklarını belirtti.


Oyuncağı da bu yelpazeye ekleyerek ürünlerini çeşitlendirdiklerini ifade eden Çilek, uzun bir araştırma süreci sonunda üretim standartları, kalite ve güvenlik anlayışıyla Çilek’e uygun olan markayı seçtiklerini ve satış için anlaştıklarını bildirdi.


Talha Çilek, mağazalarda oda tasarımları ve aksesuarların yanında oyuncak satışına da başladıklarını dile getirerek, "Yıllardır Çilek olarak sadece kendi markamız ile satış yapıyorduk. Ancak istisnai olarak uzmanlığımızın dışında olan oyuncak gibi bir alanda, kalitesine güvendiğimiz bir marka ile anlaşma yaptık. Hem öğretici hem de yaratıcı bu oyuncaklarla, çocukların gelişimine de destek olmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.


AA




Geri Dön