03 / 05 / 2024

Çilek Mobilya Tunus'ta 3. mağazası yıl sonuna kadar açacak!

Çilek Mobilya Tunus'ta 3. mağazası yıl sonuna kadar açacak!

Türkiye'yi genç odası kavramıyla tanıştıran Çilek Mobilya, dünyanın Türk mobilya markası olma yolunda büyümeyi sürdürüyor. 2013’te Tunus’ta 2 yeni mağaza açan Çilek, yıl sonuna kadar 3. mağazayı da açacak...



Dünya çocuklarının tercihi olan Çilek, Afrika’nın önemli pazarlarından biri olan Tunus’un başkenti Tunis ve Sfax şehirlerinde 2 yeni mağaza açtı.


Afrika’da Türk ürünlerine olan ilginin arttığını söyleyen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bölgede özellikle Türk dizileri ile başlayan Türk hayranlığının mobilya sektörüne de yaradığını belirtti. Çilek, Tunus’un yükselen potansiyeli ile birlikte bölgenin Türk mobilya sektörü için önemli olduğunu ifade etti.


Tunus’ta yerli mobilya üretimi olması nedeniyle ithalatın zayıf olması ve ülkede daha çok yerli mobilyaların tercih edilmesine rağmen kendi markasıyla Tunus’ta yer alan tek marka olan Çilek’e Tunuslu tüketiciler yoğun ilgi gösteriyor. 


Bütün koleksiyonları ile yoğun ilgi gören Çilek Odası’nın başkentteki mağazası 140 m2 ve şehrin önemli alışveriş caddesi Sucre’de bulunuyor, Sfax’taki mağazası ise 160 m2 alana sahip. En çok tercih edilen tasarımlar arasında ise Black Pirate serisi öne çıkıyor.


 


Tunus’ta bir yıl içinde 2 mağaza açtıklarını söyleyen Talha Çilek, bu yıl içinde 3. mağazayı ülkenin üçüncü önemli şehri olan Susa’da açmayı planladıklarını söyledi.  


 


66 ülkede 444 satış noktası

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek’in bugün 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çok geniş bir coğrafyada hareket etme kabiliyetine sahip olan Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme stratejisi ile 2023 yılında tüm dünyada 1100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.




Geri Dön