27 / 04 / 2024

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.



Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle beğeni kazanan Çilek, atçılık tutukunu gençler için Royal serisini sunuyor.


Royal serisinin el işçiliği kapak ve kulpları için özel deri malzemeler kullanılırken, farklı ölçülerdeki karyola seçenekleri her türlü oda için uygun bir kullanım alanı sağlıyor. Geniş dolabı içerindeki raf ve çekmeceler geniş bir kullanım alanı sunuyor. Royal serisinde yer alan tüm dolap ve çekmeceler sahip oldukları özel fren sistemi ise yumuşak ve sessizce kapanıyor. Ayrıca bu sistem ile olası el sıkışmalarının önüne geçilebiliyor. Çalışma masasındaki bölme ve çekmeceler düzenli bir çalışma alanı sunarken, komodin ve odaya ait aksesuarlar gençler için keyifli bir yaşam alanı sağlıyor. Royal serisi, bazalı, bazasız, alt karyolalı yatak, ranza ve farklı ebatlardaki karyola seçenekleri ile her türlü oda tarzına uygun seçenekler sunuluyor.



Geri Dön