28 / 04 / 2024

Çimsa Çimento Şirketi toplantı düzenliyor!

Çimsa Çimento Şirketi toplantı düzenliyor!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı; olağan genel kurul toplantısını düzenliyor. Toplantı 6 Nisan 2011 günü saat 14.00'da Sabancı Center Kule 2, Levent adresinde yapılacak...



Verilen ilan şu şekilde;

Şirketimizin 2010 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, aşağıdaki gündemi görüşmek ve karara bağlamak üzere 06 Nisan 2011 Çarşamba günü saat 14.00'de Sabancı Center Kule:2 Sadıka Ana 1 Salonu 4.Levent- İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Hisse senetlerini Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde kayddeştirmiş ortaklarımızın, Olağan Genel Kurul Toplantısına katılabilmek için aracı kuruluş vasıtası ile Merkezi Kayıt Kuruluşu'ndan alacakları "Genel Kurul Blokaj Belgesi" ile Şirketimizin Kısıklı Cad. No:4 Sarkuysan-Ak İş Merkezi S Blok Kat:2 Altunizade, Üsküdar-İSTANBUL adresine 05 Nisan 2011 tarihine kadar müracaat ederek toplantıya ait giriş kartlarını almalarını, Toplantıya bizzat İştirak edemeyecek ortaklarımızın Sermaye Piyasası Kurulu Seri:IV, No:8 Tebliği hükümleri çerçevesinde aşağıda örneği bulunan vekaletname formunu doldurarak imzalarını notere onaylatmalarını veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzalarını taşıyan vekaletname formuna eklemek suretiyle kendilerini temsil ettirmelerini rica ederiz.

Şirketimizin 2010 yılı Yönetim Kurulu ve Denetçi raporları İle Bilanço ve Kar/ Zarar hesabı 22 Mart 2011 tarihinden itibaren Şirketimizin yukarıda yazılı adresinde yazılı Mali İşler Müdürlüğü'nde tetkike hazır tutulacak olup, sayın ortaklarımızın belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleri saygı ile rica olunur.


Geri Dön