04 / 05 / 2024

Çimsa'ya faaliyet raporu dalında uluslararası ödül!

Çimsa'ya faaliyet raporu dalında uluslararası ödül!

ARC Awards tarafından düzenlenen yarışmada iki ayrı dalda altın madalya ile ödüllendirilen Çimsa ödüllerini düzenlenen törenle alacak



ARC Awards tarafından düzenlenen yarışmada iki ayrı dalda altın madalya ile ödüllendirilen çimento ve hazır beton sektörünün önemli kuruluşlarından Çimsa, ABD´nin New York kentinde düzenlenen tören ile ödüllerini aldı.

Faaliyet Raporları alanındaki bağımsız uluslararası örgüt ARC´nin yarışmasında, Çimento ve Agrega kategorilerinde altın madalya ile ödüllendirilen Çimsa´yı törende Kurumsal İletişim Uzmanı Hülya Sezar Deniz temsil etti.

Çimsa´nın 2010 faaliyet raporunu yenilikçi ve fark yaratan bir anlayışla hazırladığını kaydeden Deniz, yaptığı açıklamada, "Bu raporu, 61 yıldır Türkiye mimarlık tarihine kitapları ve araştırmaları ile katkı sağlayan Prof.Dr. Doğan Kuban´ın Çimsa için özel hazırladığı ´Betonerme Estetik´ isimli eserini de içeren, betonerme mimarinin dün, bugün ve yarınını yorumlayan bir çalışma oluşturdu" dedi.

Kuban´ın yaptığı çalışmanın mimari estetik için önemli bir kaynak oluşturduğunu kaydeden Çimsa Kurumsal İletişim Uzmanı Deniz, New York´ta bulunmaktan ve ödüllleri almaktan son derece mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
AA


Geri Dön