21 / 05 / 2024

Çınarlıkent Konutları satışa çıkıyor!

Çınarlıkent Konutları satışa çıkıyor!

Kent Konut'tan proje Derince Çınarlıkent Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut alt gelir grubuna yönelik yeni bir projesini daha satışa sunuyor. Projenin tanıtım toplantısı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi'nde yapıldı...



Kent Konut'tan proje Derince Çınarlıkent Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut alt gelir grubuna yönelik yeni bir projesini daha satışa sunuyor. 


23 blok 562 daireden oluşan Çınarlıkent Konutları satışa çıktı. Projenin tanıtım toplantısı fuar içindeki Sivil Toplum Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkam İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Derince Belediye Başkam Aziz Alemdar, Kent Konut Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, "Kent konut olarak amacımız kar yapmak değil, vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Fazla konut yapmak değil, yaşam alanları oluşturmak" dedi. Kent Konut'un proje uyguladığı her bölgenin geliştiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "O bölgede adeta bir şehir oluşuyor. İnsanların huzur içinde yaşabileceği alanlar oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu. Genel müdür Yanık da Başkan Karaosmanoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek "Projemizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız hafta içi ve sonu satış ofisimize gelebilirler" bilgisini verdi. 


Günboyu Gazetesi 



Geri Dön