04 / 05 / 2024

Citigroup Bitcoin'de alım satım yapacak!

Citigroup Bitcoin'de alım satım yapacak!

Dünyanın önemli finans şirketlerinden Citigroup, Bitcoin için vadeli kontratlarda alım-satım yapacak. 



Dev finans kuruluşların kripto paralara olan ilgisi artıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre;  Citigroup, Bitcoin'de vadeli işlem yapmak için düğmeye bastı. Citigroup, Chicago'da Bitcoin vadeli kontratlarında işlem yapmak için personel işe almaya başladı.

Regülatör için onay bekliyorlar

Citi'nin, Bitcoin vadeli alım-satım operasyonunu gerçekleştirebilmesi için Londra'daki regülatörlerden onay alması gerekiyor. Gerekli işlemleri başlatan Citi'nin yakın zaman içerisinde işlemlere başlayacak.

Citigroup Bitcoin de alım satım yapacak!

Mayıs ayında Goldman Sachs, bazı müşterilerine türevler yolu ile Bitcoin'e erişim için olanak tanımıştı. 

50 bin doları geçti

Bir süredir 30 bin dolar civarında olan Bitcoin, Pazartesi günü 50 bin doları geçti. 3 ayın en yüksek rakamını elde eden Bitcoin'in tarihi yüksek seviyesi 64 bin 813 dolardı. 50 bin dolar seviyesinde kalamayan Bitcoin bugün 47 bin 599 dolara kadar düştü. 

ABD'de bedava Bitcoin dağıtımı başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön