15 / 05 / 2024

Citroen C3'te fiyatlar değişmedi, aynı kaldı! İşte Citroen C3, 5 Mart 2023 fiyat listesi....

Citroen C3'te fiyatlar değişmedi, aynı kaldı! İşte Citroen C3, 5 Mart 2023 fiyat listesi....

Citroen 2023 Mart ayına ait sıfır km otomobil fiyatları açıkladı. Açıklanan listede C3'ün fiyatında herhangi bir değişiklik olmadığı görüldü. İşte detaylar...



Otomobil üreticileri her ay düzenli olarak fiyat listelerini güncelliyor. Citroen de Mart ayına ait olan güncel fiyat listesini yayımlandı. Markanın sevilen modellerinden birisi olan C3'ün fiyatının aynı kaldığı görüldü. İşte Citroen C3'ün özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Türkiye'de iki motor seçeneği ile satışta olan Citroen C3'ün başlangıç paketinde 1.2 PureTech 83 HP motor ve  5 İleri Manuel vites bulunuyor.  Diğer pakette ise 1.2 PureTech 110 HP motor yer alıyor. İki motor seçeneği birbirine benzer görünse de aralarında tork, beygir, yakıt tüketimi ve şanzıman gibi konularda farklar bulunuyor.

Citroen C3 te fiyatlar değişmedi, aynı kaldı! İşte Citroen C3, 5 Mart 2023 fiyat listesi....

Ayrıca C3'ün Feel, Feel Bold ve Shine olmak üzere üç ayrı donanım paketi mevcut. Giriş seviyesi olan Feel paketinde sürücü yorgunluk uyarı, şerit ihlal uyarı, hız limit panoları okuma, hız sabitleyici,  ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik özellikleri bulunurken en üst Shine paketinde ise bu özelliklere ek olarak aktif güvenlik fren, sürücü dikkat uyarı, akıllı far asistanı ve çarpışma riski uyarısı gibi donanımlar da ilave ediliyor.

Yeni tasarımıyla da beğeni toplayan Citroën C3’ün ön bölümü, daha iddialı ve dinamik bir görünüm ortaya koyuyor. Ayrıca ön bölüm CXPERIENCE konsept otomobiliyle benzerlikler gösteriyor. Citroën C3'ün iç tasarımı ise, tamamı bir Citroën yeniliği olan özel Advanced Comfort koltuklarla bütünleşiyor.

Peki, sıfır km Citroen C3 fiyatı ne kadar, kaç TL?  İşte  Citroen C3, 5 Mart 2023 fiyat listesi....


 


Geri Dön