06 / 05 / 2024

Citroen C3 Aircross SUV'u bir daha bu fiyata bulamayabilirsiniz! İşte Citroen C3 Aircross SUV 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Citroen C3 Aircross SUV'u bir daha bu fiyata bulamayabilirsiniz! İşte Citroen C3 Aircross SUV 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Citroen, 2023 Mart ayına ait fiyat listesini yayımladı. Peki C3 Aircross SUV kaç TL oldu? İşte Citroen C3 Aircross SUV, 5 Mart 2023 fiyat listesi...



Türkiye'de sıfır km otomobil fiyatları her ay artmaya devam ediyor. Otomobil üreticileri aydan aya yeni fiyat listeleri paylaşıyor. Genellikle bu listeler zamlı oluyor. Fakat Citroen, yayımladığı yeni fiyat listesinde araçlarının bir çoğunun fiyatını aynı tuttu. Fiyatı artmayan otomobillerden bir tanesi de C3 Aircross SUV oldu. Herhangi bir beklenmedik değişiklik yaşanmazsa Citroen C3 Aircross SUV mart ayı boyunca eski fiyattan satışta olacak.  Fakat önümüzdeki ay aracın yeniden zamlanması bekleniyor. O yüzden sıfır km Citroen C3 Aircross SUV almak isteyen kişilerin ellerini çabuk tutması ve bu ay içinde siparişlerini vermesi gerekiyor. Peki Citroen C3 Aircross SUV güncel fiyatı ne? İşte Citroen C3 Aircross SUV'un özellikleri ve 5 Mat 2023 fiyat listesi...

Citroen C3 Aircross SUV u bir daha bu fiyata bulamayabilirsiniz! İşte Citroen C3 Aircross SUV 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Citroen C3 Aircross SUV’un daha iddialı ön tasarımı, daha güçlü ve olgun bir görünüm kazanması için yenilendi. Citroen C3 Aircross, dış görünümdeki kişiselleştirme çözümleri, altı gövde rengi, dört renk paketi  ve iki tavan rengi olmak üzere her tarza uygun farklı kombinasyon seçenekleri ortaya koyuyor.

Citroën C3 Aircross SUV, Citroën Advanced Comfort kapsamında yolcularında sanki evlerindeymiş hissi uyandırıyor. Sınıfının en iyi sürüş konforunu sunan süspansiyon ayarlarına ilaveten Citroen C3 Aircross;  Hype Gri ve Metropolitan Gri ambiyanslarıyla sunulan Advanced Comfort koltuklarla daha da rahat bir seyahat vadediyor.

Citroen C3 Aircross SUV sürüş güvenliğini ve sürüş konforunu destekleyen, Aktif Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı sistemlerinin de olduğu gelişmiş sürüş destek sistemi teknolojileriyle yeni sürücülerini bekliyor.

Peki sıfır km Citroën C3 Aircross SUV'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroën C3 Aircross SUV, 5 Mart 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön