13 / 05 / 2024

Citroen Jumpy Spacetourer'a zam yok! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Citroen Jumpy Spacetourer'a zam yok! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Citroen Mart ayına ait fiyat listesini yayımladı. Markanın önemli ticari araçlarından birisi olan Jumpy'e zam gelmediği görüldü. İşte Citroen Jumpy Spacetourer'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...



Türkiye'de sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Otomobil üreticileri neredeyse her ay modellerine zam yapıyor. Aylık olarak değiştirilen listeler internet sayfalarından yayımlanarak yeni fiyatlar halka duyuruluyor. Citroen de Mart ayına ait fiyat listesini paylaştı. Markanın önem verdiği ticari araçlarından birisi olan Jumpy Spacetourer'in fiyatının geçtiğimiz ayla aynı kaldığı görüldü. Fakat uzmanlar, Citroen Jumpy Spacetourer'a gelecek ay zam gelebileceğini söylüyor. O nedenle aracı bu fiyattan almak için son günler olabilir.

Citroen Jumpy Spacetourer'da iki dizel motor seçeneği bulunuyor.  1.5 BlueHDi 120 hp dizel motorda 6 ileri manuel vites bulunuyor. 2.0 BlueHDi 180 HP dizel motorda ise 8 ileri tam otomatik şanzıman yer alıyor. İki şanzıman seçeneği de üstün sürüş keyfi ile üstün sürüş konforunu bir arada sunuyor.

Koltuklar yüksek oturma konforu için yumuşak ve sıcak malzemelerden üretiliyor. Son derece ferah bir oturma alanının keyfini süren ikinci koltuk sırasındaki yolcuların konfor düzeyi; isteğe göre her biri bağımsız ve katlanan koltuklar ile konforlu koltuk başlıkları ve kolçakla daha da yükseltilebiliyor.

Teknolojik olarak da yüksek donanıma sahip bu araçta; uyarlanabilir hız sabitleme sistemi, anahtarsız giriş ve çalıştırma, geri dönüş kamerası, yokuş kalkış desteği, şerit takip asistanı gibi pek çok özellik bulunuyor.

Peki 2023 model sıfır km bir Citroen Jumpy Spacetourer'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumpy Spacetourer 11 Mart 2023 fiyat listesi...


 


Geri Dön