27 / 04 / 2024

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bu hafta A101’e gelecek olan teknolojik ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101, 5 Ocak'ta getireceği teknolojik ürünlerin tanıtıldığı bir katalog yayımladı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini alacak. İşte o ürünler ve 5 Ocak 2023 fiyat listesi...



Perakende şirketlerinde satılan elektronik cihazların sayısı ve tüketiciden gelen istek günden güne artıyor. A101 ise bu kapsamda 10 bini aşkın mağazasıyla, 81 ilde ve neredeyse tüm ilçelerde aktif bir şekilde satış yaptığını belirtiyor. Dolayısıyla satın almak istenilen teknolojik ürünler geldiğinde, en yakın A101 şubesine giderek alınabiliyor.

Bu hafta A101 tarafından satılacak teknolojik ürünler hangileri?

Geçtiğimiz dönemlerde normal ürünlerin yanına bir kaç teknolojik cihaz ekleyerek satan bu perakende marketler, artık her ayın belirli günlerini teknoloji ürünlerine ayırarak sadece bu ürünler yer aldığı özel katalog yayımlıyorlar. A101 son olarak 5 Ocak’ta marketlerinde satışa sunacağı teknolojik ürünleri paylaştı.

A101 tarafından bugüne dek satılan teknolojik ürünler kataloglarına bakıldığı zaman akıllı televizyon, telefon, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve motosiklet gibi araçların yer aldığı görülüyor. Bu sefer de durum farklı olmadı, benzer ürünler indirimli olarak raflardaki yerlerini alacak.


Geri Dön