02 / 05 / 2024

 Citroen Berlingo Van'a zam yok! İşte  Citroen Berlingo Van'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

 Citroen Berlingo Van'a zam yok! İşte  Citroen Berlingo Van'ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Citroen, Mart ayına ait fiyat listesini paylaştı. Peki Citroen'in ticari aracı Berlingo Van'ın fiyatı ne kadar oldu?  İşte Citroen Berlingo Van, 11 Mart 2023 fiyat listesi...



Citroen sıfır km otomobil satış fiyatlarını güncelledi. 2023 model araçların Mart ayına ait fiyat listesini paylaşan Citroen'in Berlingo Van modeline zam gelmediği görüldü. Fiyatlarda sadece 6 bin TL civarında bir ÖTV artışı oldu. Peki Citroen'in ticari aracı Berlingo Van'ın fiyatı ne kadar oldu?  İşte Citroen Berlingo Van'ın özellikleri ve 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Citroen Berlingo Van'da, 1.5 BlueHDi 100 HP dizel motor ve 5 ileri manuel vites bulunuyor. Ticari bir araç için oldukça ideal bir performans sunan Berlingo Van, günlük hayatı kolaylaştıran son derece kullanışlı teknolojilerle donatılıyor. Araçta elektronik park freni, yokuş kalkış desteği, ön ve arka park sensörü gibi pek çok yardımcı sistem kullanılıyor.

 Citroen Berlingo Van a zam yok! İşte  Citroen Berlingo Van ın 11 Mart 2023 fiyat listesi...

60 litre yakıt kapasitesi bulunan Citroen Berlingo Van fabrika verilerine göre 100 km'de  ortalama  5.3 litre yakıt tüketiyor. Aracın şehir içi yakıt tüketimi ise; 100 km'de 6.2 litre.

Berlingo Van, profesyonellerin iş için gerekli olan malzemelerini ve çalışma arkadaşlarını taşıması için üretilmiş araç. Citroën Berlingo Van'ın kabini, ayrıca hareket halindeyken kolayca çalışma ortamı sunan mobil bir ofis olarak tasarlandı. Mobil ofis eşyaları güvenle saklamak için Top Box ile donatılarak 113 litreye kadar saklama alanı sağlayabiliyor. Akıllı telefonlar için iki adet USB girişi ve iki adet 12 VOLT soket de bulunuyor. Extenso kabin versiyonunda orta koltuğu katlayarak kullanabileceğiniz döner yazı masası sayesinde hareket halinde de rahat bir çalışma ortamı elde ediliyor. 

Peki Citroen Berlingo Van güncel fiyatı ne kadar? İşte  Citroen Berlingo Van 11 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön