30 / 04 / 2024

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Citroen C4 X'i dünyaya İstanbul'dan tanıttı! İşte Citroen C4 X 1 Temmuz fiyat listesi

Fransız otomobil markası Citroen, kompakt sınıfta geleneksel hatchback ve SUV modellerine alternatif zarif, çekici yeni modeli C4 X ve e-C4 X'i müşterilerine İstanbul'da yaptığı lansmanla tanıttı. İşte Citroen c4 X 1 Temmuz fiyat listesi...



C5 AIRCROSS'UN DNA'SI VAR

Yeni LED stop lambaları, bagaj kapağının çizgilerini taşıyor, köşeleri kaplayarak otomobilin yan tarafında devam edip arka kapıdan önce ok şeklini alıyor ve ön farların tasarımını tamamlayarak silüetin dinamizmini güçlendiriyor.

Arka tamponun merkezinde plakalık bulunuyor. Tamponun alt eklentisi koruma ve dayanıklılık için mat siyahla kaplanıyor. Parlak siyah eklentiler, zarif ve modern bir görünüm yaratırken, özgün yan oyuklar C5 Aircross'un sağlam hissini yansıtıyor.

Kısa ön çıkıntı ile birlikte 690 mm ile büyük çaplı tekerlekler yükseklik hissini artırırken, aynı zamanda sürücüye yüksek bir sürüş pozisyonu yaratıyor. Bu da çevreye hakim bir sürüş ve daha fazla güvenlik hissi ile sonuçlanıyor. Renkli eklentileriyle Airbump panellere sahip alt gövde kaplamaları ile mat siyah çamurluk ağzı kaplamaları ek koruma özelliği sunuyor.

Ön tamponun altı bölgesindeki mat siyah alt ek, yan ve arka kısımdaki uygulamayla bütünlük oluştururken, hava giriş ızgaralarında, 19-19 Concept aracına benzer makro logo deseni kullanıyor. Altıgen alt ızgaranın her iki yanında kapılardaki Airbump panelleriyle uyumlu renkli eklere sahip sis lambası çerçeveleri bulunuyor.

 


Geri Dön