15 / 05 / 2024

Citroen e-C4 lansmana özel fiyatıyla satışta! Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili!

Citroen e-C4 lansmana özel fiyatıyla satışta! Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili!

Herkes için erişilebilir otomobiller üretmeyi hedefleyen Citroen, e-C4 modelini lansmana özel fiyat avantajı ile Türkiye'de satışa çıkardı.



Yaptığı açıklamada bir yandan perakende satışlara başlarken bir yandan filo müşterilerinden gelen ilk Citroen e-C4 siparişlerini teslim ederek elektrikli araçlar pazarına hızlı bir giriş yaptıklarını söyledi. Citroen e-C4'ün elektrikli otomobil pazarında öncü marka olma vizyonlarını destekleyen önemli bir model olacağına inandıklarını söyleyen Selen Alkım, benzinli C4 ile aynı satış fiyatıyla Türkiye pazarına iddialı biçimde sundukları Citroen e-C4 için lansman dönemine özel, elektrikli otomobil kullanmayı teşvik edici satın alma ve kullanım imkanları da sunduklarını söyledi. Bunlardan ilkinin 7,4 kw'lik duvar tipi şarj cihazı (Wallbox) hediyeleri olacağını söyleyen Selen Alkım keşif ve kurum işlemleri E-Şarj tarafından ücretsiz olarak yapılacak olan bu şarj ünitesi sayesinde eviniz ya da iş yerinizde aracınız park halindeyken Citroen e-C4'ün kolaylıkla şarj olabileceğini dile getirdi.

Citroen e-C4 lansmana özel fiyatıyla satışta! Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili!

Selen Alkım ayrıca lansman döneminde alınan Citroen e-C4 modeli için ayrıca tüm Türkiye'deki E-Şarj noktalarında geçerli olacak şekilde 1 senelik ücretsiz enerji de hediye ettiklerini söyleyerek, yılda ortalama 15 bin kilometre yapan bir müşterinin ihtiyacını karşılayacak biçimde 20 bin lira değerindeki bu hediyeyi müşterilerimizin kartlarına tanımladıklarını da sözlerine ekledi.


- 100 kW hızlı şarjla 30 dakikada şarj

Verilen detaylara göre, e-C4, günlük mobilite ihtiyaçlarınızı daha pratik hale getirirken, aynı zamanda uzun mesafe yolculuklarınızı kolaylaştıran özelliklerle de dikkat çekiyor. Verilen bilgilere göre, 100 kW hızlı şarjı destekleyen bataryası sayesinde, uzun yolculuklar artık daha stressiz hale geliyor.

Citroen e-C4  16 Ekim 2022 fiyat listesi 

Citroen e-C4 , 100 kW 136 HP , Shine Bold , 2022 fiyatları şu şekilde:

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı: 798.000 Türk Lirası

Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı: 786.000 Türk Lirası

Citroen, C4 modeline 10 bin TL zam yaptı! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

O bankadan herkes parasını çekmeye başladı! Batıyor…


Geri Dön