30 / 04 / 2024

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4'ün Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı. İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi...



Citroen E-C4 2023 Mayıs fiyat listesi yayımlandı. Peki 2023 model Citroen E-C4 ne kadar, kaç TL oldu? İşte sıfır kmde  Citroen E-C4 fiyatları...

Citroën e-C4, Fransız otomobil üreticisi Citroën'in elektrikli otomobil segmentindeki öncü modellerinden biridir. Kompakt hatchback formunda tasarlanmış olan e-C4, şık ve modern bir görünüme sahiptir ve sıfır emisyonlu sürüş deneyimi sunar.

Citroën e-C4'nin dikkat çeken özelliklerinden biri, dinamik ve akıcı hatlara sahip olan tasarımıdır. İleriye doğru eğimli bir tavan çizgisi, otomobile sportif bir görünüm kazandırırken aynı zamanda iç mekanda daha fazla baş ve diz mesafesi sunar. Ön bölümdeki Vizyon 100 LED farlar ve geniş bir ön ızgara, otomobile modern bir görünüm verir.

e-C4, tamamen elektrikli bir güç aktarma sistemiyle donatılmıştır. Elektrik motoru, sessiz ve anında tork sağlayarak hızlı ve akıcı bir sürüş deneyimi sunar. 50 kWh bataryası, yaklaşık 350 km'ye kadar bir menzil sunar, bu da günlük kullanımda pratik bir otomobil olduğunu gösterir. Hızlı şarj imkanı sayesinde, bataryayı kısa sürede doldurarak yolculuğa hızlı bir şekilde devam etme imkanı da sunar.

Citroen in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroën e-C4, iç mekanında modern ve konforlu bir atmosfer sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik tasarım, sürücü ve yolcuların konforunu artırır. Otomobilde geniş bir dokunmatik ekran, dijital gösterge paneli ve çevre birimleriyle entegre bir bilgi-eğlence sistemi bulunur. Ayrıca, sürüş destek sistemleri, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı gibi özellikler de mevcuttur.

Citroën e-C4, sürdürülebilirlik ve güvenlik konularında da öne çıkar. Sıfır emisyonlu bir araç olarak çevreye dost bir sürüş sağlar ve aynı zamanda sürücü ve yolcuların güvenliğini ön planda tutar. Aktif şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı ve otomatik acil frenleme gibi özellikler, sürüş güvenliğini artıran unsurlardır.

Citroën e-C4, elektrikli otomobil segmentinde öne çıkan bir seçenektir. Şık tasarımı, geniş iç mekanı, yüksek performansı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile dikkat çeker. 

Peki 2023 model Citroen E-C4 ne kadar, kaç TL oldu? İşte sıfır kmde  Citroen E-C4 fiyatları...


Geri Dön