04 / 05 / 2024

City Center daire fiyatları!

City Center daire fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

Esenyurt'ta Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortaklığı ortaklığı ile yükselen City Center daire fiyatları 'na göre daireler metrekaresi 1.750 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...




City Center projesi Özyurt A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak girişimi ile hayata geçirilen City Center projesi konum olarak Esenyurt’ta yer alıyor. Ofis, konut ve alışveriş merkezi gibi birimleri barındıracak şekilde karma konseptle hayata geçirilen City Center daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu City Center Esenyurt projesinin inşaat alanı Avm alanı ile birlikte toplamda 196 bin metrekareye ulaşıyor. 17 bin metrekare arsa alanının bulunduğu  Esenyurt City Center  'da daire alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişim gösteriyor. City Center daire fiyatları ye şekilde: 


City Center daire fiyatları: 


City Center daire fiyatları dahilinde projenin daireleri 1.750 dolarlık metrekare birim bedeli ile satılıyor. City Center daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için projeye 0212 450 25 61 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


Banka kredisi ile daire olunabilen City Center ödeme planı bilgisine göre bu imkandan yararlanmak için tutarın yüzde 25'ini peşinat olarak ödedikten sonra kalan mikter kredi kapsamında vadelendiriliyor. 



E-5’e, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne ve metrobüse 3 dakika, havaalanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunan City Center daire teslimleri 2015-Şubat'ta yapılacak. 



Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön