29 / 04 / 2024

City Center daire fiyatları!

City Center daire fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 1.750 dolardan başlayan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Esenyurt City Center Evlerinin daire teslimleri Şubat 2015'te gerçekleşecek.



200 bin metrekare inşa alanı üzerinde hayata geçirilen City Center Evleri İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların bulunduğu  City Center Esenyurt  projesinde satışlar devam ediyor.


City Center Esenyurt projesinde konut dışında, ilçe emniyet binası, ofis, belediye binası, hükümet konağı ve AVM alanlarıda yer alacak. City Center daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 1.750 dolar olarak belirlendi.


Özyurtlar A.Ş imzası ile yükselen Esenyurt City Center yer alan alacak olan AVM ise 64 bin metrekare alana sahip. Esenyurt City Center projesinde dairelerin satışları yüzde 1 KDV oranı ile gerçekleşiyor.


City Center daire fiyatları!


130 adet mağazanın yer alacağı City Center Esenyurt Evlerinde dairelerin alanları 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. City Center daire fiyatları şöyle:


City Center daire fiyatları: 


City Center Esenyurt daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. 170 dolar yatırım bedeline sahip olan City Center projesinin metrekare birim fiyatı ise 1.750 dolar. City Center ulaşım bilgileri şöyle:


City Center nerede?


City Center Esenyurt adres bilgisi: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL


City Center Rezidans Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi:www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön