29 / 04 / 2024

City Center Esenyurt fiyat listesi!

City Center Esenyurt fiyat listesi!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center Esenyurt fiyat listesi kapsamında projede yer alan konutlar 1.750 dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. City Center Evlerinde 64 bin metrekare alana sahip alışveriş alanı bulunuyor...



64 bin metrekare alışveriş alanına sahip olan City Center projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Özyurtlar A.Ş imzası ile hayata geçirilen City Center Evlerinde satışlar devam ediyor.  City Center Esenyurt  fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların tasarlandığı Esenyurt City Center Evlerinde hükümet konağı, emniyet binası, belediye binası, mağaza alanları ve ofis gibi alanlarda yer alıyor. City Center Esenyurt fiyat listesi 'nden önce projede yer alan dairelerin alanlarından bahsedelim.


170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen City Center projesinde konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. 200 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen City Center Esenyurt Konutlarında daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor.


City Center Esenyurt fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 1.750 dolar olarak belirlendi. City Center satış ofisi ile 0212 450 25 61 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Esenyurt City Center nerede sorusunun yanıtı şöyle:


City Center Esenyurt nerede?

Esenyurt City Center adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL


City Center iletişim bilgileri:

Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön