29 / 04 / 2024

City Center Esenyurt fiyat listesi!

City Center Esenyurt fiyat listesi!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Proje: Esenyurt City Center

City Center Esenyurt fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 1.750 dolardan ve ofislerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 35 dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



Bahar İnşaat ve Özyurtlar A.Ş imzası taşıyan City Center projesi İstanbul Esenyurt'da konumlandırılıyor. City Center Esenyut fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında ayrıntılı olarak yer alıyor.


Satışların tüm hızıyla devam ettiği Özyurtlar A.Ş  Esenyurt City Center  Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri tasarlandı. 


2015 yılının Şubat ayında teslimlerinin yapılması planlanan City Center Konutlarının içinde ofis, AVM alanı, hükümet konağı, belediye binası, konut ve emniyet binası bulunacak.


City Center Esenyurt fiyat listesi kapsamında konutlar metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. City Center Konutlarının içinde sauna, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve cafe gibi imkanlar mevcut.


Toplamda 428 adet ve 126 adet mağazan meydana gelen City Center Konutları 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. City Center Esenyurt fiyat listesi bilgisi şöyle:


City Center Esenyurt fiyat listesi:

Dairelerin metrekare birim fiyatı 1.750 dolardan,

Ofislerin metrekare birim fiyatı ise 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında değişiyor.


City Center Esenyurt nerede?

Esenyurt City Center projesi adres: Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


Esenyurt City Center iletişim:

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön