29 / 04 / 2024

City Center Esenyurt ofis fiyatları!

City Center Esenyurt ofis fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center Esenyurt ofis fiyatları metrekare bazında 1.750 dolardan satışa sunuluyor. Projenin Şubat 2015 yılında teslim edilmesi bekleniyor...




Özyurtlar  A.Ş. ve Bahar İnşaat ortak çalışması ile hayata geçirilen City Center projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor.  City Center Esenyurt  ofis fiyatlarından haberimizin devamında bahsedeceğiz.


200 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen City Center projesi içerisinde hükümet konağı, belediye binası, ilçe emniyet binası, rezidans, ofis blokları ve alışveriş merkezi yer alacak.


170 milyon dolarlık yatırım bedeliyle yükselen City Center Esenyurt ofis fiyatları metrekaresi 1.750 dolardan başlayarak satışa sunuluyor. 


City Center projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Proje bünyesinde 250 adet rezidans daire ve 175 adet ofisi barındırıyor.


City Center Esenyurt ofis fiyatları kapsamında yapılacak ödemeler için yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ayrıca Haziran ayının sonuna kadar lansmana kadar sıfır peşinat ve 36 aya kadar vade farksız taksitli satış imkanı da sunuluyor.


Telefon: (0212) 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön