29 / 04 / 2024

City Center Esenyurt ofis fiyatları!

 City Center Esenyurt ofis fiyatları!

Firma: Özyurt A.Ş , Bahar İnşaat

Satışların devam ettiği City Center projesinde teslimleri 2015 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. City Center Esenyurt ofis fiyatları 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında değişiyor.



Özyurt A.Ş ve Bahar İnşaat tarafından inşa edilen City Center projesi lokasyon olarak Esenyurt'da hayata geçiriliyor. City Center Esenyurt ofis fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konut alternatiflerinin tasarlandığı City Center Konutlarında yüzde 1 KDV imkanı sunuluyor. City Center Esenyurt Evlerinde yer alan daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


City Center Esenyurt ofis fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim. City Center projesinde ofis, konut, hükümet konağı, belediye binası ve emniyet binası yer alacak. 


City Center projesinin sosyal olanakları arasında, çocuk oyun alanları, buhar odası, sauna, yüzme havuzu, kapalı oyopark, spor alanları ve fitness merkezi gibi imkanlar bulunuyor. 


City Center Esenyurt ofis fiyatları:

170 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen City Center projesinde yer alan ofisler minimum 2 bin 35 dolardan başlıyor, maksimum ise 2 bin 585 dolara kadar yükseliyor. Esenyurt City Center ne zaman teslim sorusuna 2015 Şubat cevabı veriliyor.


City Center Esenyurt projesi nerede?

City Center Residence adres : Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İSTANBUL/TÜRKİYE


City Center ulaşım krokisi:

  City Center Esenyurt ofis fiyatları!


City Center Esenyurt iletişim:

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: www.citycenteresenyurt.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


Geri Dön