01 / 05 / 2024

City Center Esenyurt!

City Center Esenyurt!

Firma: Özyurt A.Ş.

Proje: City Center Esenyurt

City Center Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede ofis, konut ve alışveriş alanları yer alıyor...




City Center Projesi 200 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor. City Center Esenyurt İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt 'ta inşa ediliyor.


City Center Esenyurt projesi kapsamında yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


City Center Projesi 'nde konutların yanı sıra 130 adet ticari birim bulunuyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 36 ay sıfır faiz imkanından yararlanabiliyor.


Ofis, konut ve alışveriş alanlarının yer aldığı City Center Esenyurt 'ta minimum metrekare birim fiyatı 1.750 dolar olarak belirlendi.


Esenyurt City Center 'da;  spor alanları, dinlenme alanları, cafe, restoran, yüzme havuzu, toplantı salonları, çocuk oyun alanları mevcut.


Anahtar teslimleri 2015 Şubat 'ta gerçekleştirilecek olan City Center Esenyurt 'ta yer alan konutların alanları 70 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

 

Esenyurt City Center nerede?

City Center Esenyurt nerede? Namık Kemal Mah. Doğan Araslı Cad. Esenyurt/İstanbul


City Center iletişim:

Telefon: 0212 450 25 61

Web adresi: http://www.citycenteresenyurt.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön