30 / 04 / 2024

City Court Bahçeşehir satılık!

City Court Bahçeşehir satılık!

Firma: Balkaya İnşaat

Proje: City Court

City Court Bahçeşehir satılık villa fiyatları 620 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Balkaya City Court'ta villalar hemen teslim ediliyor...




Çeşitli sosyal donatıların bulunduğu  City Court  Evleri İstanbul Bahçeşehir'de inşa edildi.  Balkaya İnşaat  tarafından yükselen City Court Bahçeşehir satılık villa fiyatları haberimizde yer alıyor.


Balkaya İnşaat City Court daire tipleri olarak 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konutlar bulunuyor. City Court Bahçeşehir ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor.


City Court Bahçeşehir satılık villalar 620 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. City Court Bahçeşehir'de basketbol sahası, yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, otopark, kafeterya ve gölet gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


City Court Bahçeşehir satılık fiyatları 3+1 daireler için 620 bin liradan, 4+1 daireler için 770 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  Balkaya İnşaat City Court satış ofisi ile 0212 691 51 00 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı City Court Balkaya Evleri 85 adet daireden meydana geliyor. Balkaya City Court Evleri'nde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, Türk hamamı, yüzme havuzu, sauna, gölet, kafeterya gibi alanlar yer alıyor.


Balkaya City Court Bahçeşehir ulaşım


City Court Bahçeşehir satılık!


Balkaya City Court iletişim 

Telefon: 0212 691 51 00

Web Adresi: www.citycourt.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön