27 / 04 / 2024

Citylife Kurtköy Residence Projesi'nde 85 bin 370 TL'ye!

Citylife Kurtköy Residence Projesi'nde 85 bin 370 TL'ye!

Sky inşaat tarafından 2011' de yapımına başlanan ve Temmuz 2013'de teslim edilecek olan Citylife Kurtköy Residence projesinin Aralık 2012 de daire sahiplerine teslim edilmesi ön görülüyor. Projedeki konutların fiyatları 85 bin 370 TL'den başlıyor...



Sky inşaat tarafından yapımına devam edilen Citylife Kurtköy'de satışlar devam ediyor. Kültür ve teknolojinin yeni adresi İstanbul Kurtköy' de modern trendin öncüsü ve marka yüzü Citylife Kurtköy' de aradığınız huzur ve konforu yaşamak için geç kalmayın.

Sky inşaat tarafından 2011' de yapımına başlanan ve Temmuz 2013'de teslim edilecek olan Citylife Kurtköy Residence projesinin Aralık 2012 de daire sahiplerine teslim edilmesi ön görülüyor.

Yüksek kaliteyi ve güveni müşterilerine sunan Citylife Kurtköy Residence 'da kampanya dahilinde daire fiyatları 85.370 TL 'den başlıyor. Yaz kampanyası uygulamasıyla peşin alımlarda % 15 indirim yapılıyor.

Ayrıca %20 peşinat ve 30 aya kadar ''0'' faiz ile müşteriler kendi ödeme planı belirleyebiliyor.
6945 m2 alanda 3 blok ve 169 konuttan oluşan projenin %80 i yeşil alana ayrılmıştır. Projeyi değerli kılan, bölgedeki ilk kat bahçeli ve ekolojik konut projesi olmasıdır. 35 m2 ve 65 m2 den oluşan kat bahçeleri, yaşam sahiplerine maksimum konforu sağlıyor.

Citylife Kurtköy Residence 'da; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex daire tipleri bulunmaktadır. 3+1 ve dublex dairelerin satışı tamamlanmış olup 2+1, 1+1 ve stüdyo dairelerin ise satışı devam ediyor.

İşim evime yakın olsun diyenler için home ofis alternatifini sağlayan Citylife Kurtköy Residence 'da; ailelere aradıkları kalitede eğitim sunan m.e.b. onaylı yabancı dil eğitimli anaokulu yer alıyor. çocukların güvenle oynayabilecekleri oyun alanları; sağlıklı yaşamın anahtarını elinize veren spor komleksi içinde fitness, aerobik salonu, tenis ve basketbol kortu
Bulunuyor.

Ayrıca Türk hamamı, sauna, buhar odası ve güzellik merkezi ile birlikte şehir yaşantısının yorgunluğunu tamamen üzerinizden atacak.

Proje; tatili aratmayan havuzu, vitamin barı ve restaurantı dikkat çekmektedir. Kuru temizleme, catering gibi her türlü residence hizmetlerine 7/24 cevap verecek resepsiyonu, açık ve kapalı otoparkı ile Citylife Kurtköy Residence 'ın marka değerini taşıyor.

Citylife Kurtköy Residence, hızlı ve kolay ulaşımı ile Sabiha Gökçen havaalanına 2dk, İstanbul park 5dk, Pendik Marina 7dk, Via Port 2dk, Tem 2dk uzaklıkta yer alıyor.

iletişim: sky inşaat
tel.: 444 18 02
www.skyyapiminsaat.com.tr.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön