07 / 05 / 2024

Civil mağaza sayısını 2016'da 66'ya çıkarmayı hedefliyor!

Civil mağaza sayısını 2016'da 66'ya çıkarmayı hedefliyor!

‘Anne, Bebek ve Çocuk’ mağazacılığı alanında büyümeyi ve sektörde öncü firma olma yolunda ilerleyen Civil, 2016 yılı hedeflerini açıkladı.



 2015’i 300 milyon TL ciro ile bitirmesi öngörülen marka, 2016 yılında bu rakamı 350 milyon TL’ye çıkarmayı planlıyor. 2016 yılında 13 yeni mağazanın açılışını yaparak Türkiye’deki mağaza sayısını 66’ya ulaştıracak olan Civil, yurtdışında ise Balkan ülkelerinin yanı sıra Azerbaycan, Kırgızistan ve Türkmenistan’da da yeni mağazalar açmayı hedefliyor.



Çocuk bezi, tekstil, mama, oyuncak vb. ürün grupları ile 0-14 yaş arası Türkiye nüfusunun yüzde 41,1’ini oluşturan çocukların her türlü ihtiyacını karşılayan Civil; bu pazarın yüzde 40’ına hitap ediyor. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran ise markanın 2016 hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “ Civil, her geçen yıl mağaza zincirine yenilerini ekliyor. Şu anda 53 mağazayla hizmet vermekteyiz. Bir ay içinde Beylikdüzü,  Adana  ve Gebze’de yeni mağazalar açacağız. 2016’nın ilk çeyreğinde Bursa’daki ikinci ve İstanbul Maltepe’de ilk mağazamızı açacağız. 2016’nın ikinci çeyreğinde bölgesel çalışmamızdan dolayı Ege Bölgesi’ne yöneleceğiz. Öncelikli olarak İzmir, Manisa, Denizli’de mağaza açarak Ege halkını Civil’le buluşturacağız.” Yurtdışı çalışmaları hakkında da açıklama yapan Yıldıran,“Yurtdışında şuan sadece Gürcistan’da mağazamız bulunmakta. Önümüzdeki yıllarda, ilk olarak hedeflerimiz hem kültürel hem tarihi bağlarımız olan Balkanlarda, Türkî Cumhuriyet’lerde Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde hızlı ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Tekstilde yüzde 100 yerli kaliteli ve müşterinin beğenisini üst düzeye çıkartacak olan ürünlerimiz ile müşterilerimizi karşılayarak daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Enerjik ve genç kadromuz ile Civil’i ihtiyaç duyulan her noktada müşterilerimizle buluşturacağız.”Şeklinde konuştu. 



Yerel Haberim 






Geri Dön