28 / 05 / 2024

civil

civil

‘Anne, Bebek ve Çocuk’ mağazacılığı alanında büyümeyi ve sektörde öncü firma olma yolunda ilerleyen Civil, 2016 yılı hedeflerini açıkladı.

Civil Gebze'de arsa arıyor!

Üç kardeşin, mütevazi bir dükkanda temelini attıkları ve bugün 48 mağazaya ulaşan Civil bir yandan Gebze’de yeni bir fabrika yatırımına soyunurken, bir yandan da halka arz hazırlığı yapıyor.

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ayla Tokgöz Odabaş ve İskender Civil ortaklığında kuruldu.

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

Yeni Civil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Civil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadamin Beheshti tarafından kuruldu.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Gayrimenkul sektörü BÜYAP’ta buluştu!

BÜYAP'ın üniversite öğrencileri tarafından her yıl merakla beklenen kariyer günü Civil Career; 26 Kasım Cumartesi günü sektörün önde gelen isimlerini Türkiye çapındaki inşaat mühendisi ve mimarlık adaylarıyla sekizinci kez buluşturdu.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde ikinci etap tamam!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Altınordu ilçesinden geçen Civil Irmağı çevresinde başlattığı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi tamamlandı.

Ordu Mostar Köprüsü'nde sona gelindi!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Civil ırmağının iki yakasını bir araya getiriyoruz. Mostar Köprüsü'nü bayramda üzerinden geçilecek hale getiriyoruz" dedi.

Civil Kütahya’daki ilk mağazasını açtı!

Türkiye genelinde franchising olmaksızın tamamı kendi himayesindeki şubeleriyle hizmet veren Civil; Kütahya’daki ilk mağazasını hizmete açtı. Açılış kurdelasının çocukların kestiği Civil Kütahya mağazasında birbirinden farklı hediyeler dağıtıldı.

Civil, Kütahya'da mağaza açtı!

Türkiye genelinde franchising olmaksızın tamamı kendi himayesindeki şubeleriyle hizmet veren Civil; Kütahya’daki ilk mağazasını hizmete açtı. Civil Kütahya mağazasında birbirinden farklı hediyeler dağıtıldı.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Altınordu Mostar Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Altınordu Mostar köprüsünde çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Civil Irmağı’nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar köprüsünde incelemelerde bulundu.

civil Haberi

civil

 2015’i 300 milyon TL ciro ile bitirmesi öngörülen marka, 2016 yılında bu rakamı 350 milyon TL’ye çıkarmayı planlıyor. 2016 yılında 13 yeni mağazanın açılışını yaparak Türkiye’deki mağaza sayısını 66’ya ulaştıracak olan Civil, yurtdışında ise Balkan ülkelerinin yanı sıra Azerbaycan, Kırgızistan ve Türkmenistan’da da yeni mağazalar açmayı hedefliyor.



Çocuk bezi, tekstil, mama, oyuncak vb. ürün grupları ile 0-14 yaş arası Türkiye nüfusunun yüzde 41,1’ini oluşturan çocukların her türlü ihtiyacını karşılayan Civil; bu pazarın yüzde 40’ına hitap ediyor. Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran ise markanın 2016 hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı: “ Civil, her geçen yıl mağaza zincirine yenilerini ekliyor. Şu anda 53 mağazayla hizmet vermekteyiz. Bir ay içinde Beylikdüzü, Adana ve Gebze’de yeni mağazalar açacağız. 2016’nın ilk çeyreğinde Bursa’daki ikinci...