27 / 04 / 2024

Club Med oteller zincirinin ilk villa konseptli tesisi Belek'te açıldı!

Club Med oteller zincirinin ilk villa konseptli tesisi Belek'te açıldı!

Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi...





“Premium her şey dahil”sistemle hizmet veren Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi. Yorulan ve konsepte uygun hale getirilemeyecek tesislerden ayrılma kararı alan Club Med, bilindiği üzere Beldibi’ndeki tesisten çıkıp Lykia Grubu ile anlaşarak Belek’teki tesisin işletmesini almıştı. Bu oteli diğer tesislerden farklı olarak kışın da açık tutacak olan Club Med yönetimi, villa konseptini Bodrum ve Antalya’da Club Med Palmiye adını taşıyan tesislerinde de villa konsepti ile hizmet vermek için kollan sıvamış. Hatta bu otellerin mülk sahipleri tesisin çevresinde bulunan arazileri satın almaya başlamışlar.


Her şey dahil sisteminin yaratıcısı olan şirket bu sistemi eleştirilenlere de yanıt verecek bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Tesislerinde tatil yapan misafirlerine o ülkede görmek istedikleri şehirde de birkaç gün kalmayı içeren paket programlar hazırlanmış.


Dünyanın farklı ülkelerinde 2014 başında başlayacak bu programlar, Türkiye’de 2015’te devreye alınacak. O tarih itibariyle isteyen misafirleri için şirket tesise gelmeden veya dönerken İstanbul’u da deneyimlemelerini içeren paketi sunmaya başlayacak. Yani misafirler artık Club Med’e girip sonra ülkelerine dönmeyecek. İstanbul’a inip orayı da görme ve birkaç gün kalma şansları olacak.


Ekonomist


Geri Dön