08 / 05 / 2024

Club Med oteller zinciri

Club Med oteller zinciri

Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi...

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Med Nakliyat İnşaat İthalat İhracat Yatırım ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Med Nakliyat İnşaat İthalat İhracat Yatırım ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sinem Dursun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Küçük Oteller Derneği Kapadokya'da buluştu!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Buluşması Museum Hotelde yapıldı. Yapılan Toplantıya Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Yrd. Doç. Dr. Duygu Eren ve dernek üyeleri katıldı.

Antalya'da oteller yeni yılı sakin geçirecek!

Antalya'da geçtiğimiz yılbaşı dönemlerinde yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller, bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı...

Beyaz yakalıların tercihi küçük oteller!

TÜRKİYE’nin 34 farklı destinasyonunda yaklaşık 300’e yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin Başkanı Ömer Faruk Boyacı, çalışan kesimde beyaz yakalıların küçük otelleri tercih ettiğini söyledi.

Foça tatil köyü turizme kazandırılmalı!

İzmir Foça'nın CHP'li Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye'nin ilk tatil köyü olan ve halen atıl durumdaki Club Med'in tekrar açılması,Foça tatil köyü turizme kazandırılması gerektiğini dile getirdi.

En genç oteller Antalya'da!

En genç oteller Antalya'da. KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli otellerin işletmeye giriş tarihlerine göre sıralamasında en genç tesisler Antalya'da, en yaşlı oteller ise istanbul'da bulunuyor.

Turistlerin tercihi küçük oteller!

Küçük Oteller Derneği Araştırma Eğitim ve Proje Sorumlusu Tekiner Kaya, Kapadokya'ya gelen her 100 turistten 53'ünün küçük otelleri tercih ettiğini bildirdi. Kaya bu durumun bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mojo Music Club Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da Beyoğlu, Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Club Med oteller zinciri Haberi

Club Med oteller zinciri



“Premium her şey dahil”sistemle hizmet veren Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi. Yorulan ve konsepte uygun hale getirilemeyecek tesislerden ayrılma kararı alan Club Med, bilindiği üzere Beldibi’ndeki tesisten çıkıp Lykia Grubu ile anlaşarak Belek’teki tesisin işletmesini almıştı. Bu oteli diğer tesislerden farklı olarak kışın da açık tutacak olan Club Med yönetimi, villa konseptini Bodrum ve Antalya’da Club Med Palmiye adını taşıyan tesislerinde de villa konsepti ile hizmet vermek için kollan sıvamış. Hatta bu otellerin mülk sahipleri tesisin çevresinde bulunan arazileri satın almaya başlamışlar.


Her şey dahil sisteminin yaratıcısı olan şirket bu sistemi eleştirilenlere de yanıt verecek bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Tesislerinde tatil yapan misafirlerine o...