09 / 05 / 2024

ilk villa konseptli tesis

ilk villa konseptli tesis

Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi...

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Sahte villa sitelerine dikkat!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yerlerde tatil yapmak isteyen vatandaşların ilk tercihi villalar oluyor. Bu durumu gören dolandırıcılar ise harekete geçere sahte villa siteleriyle vatandaşı dolandırıyor.

Villa kiralamalarında vurgunlar arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole olmak isteyen vatandaşların ilk tercihi villa kiralamak oldu. Artan talep fırsatçıları harekete geçirdi. Bu dönem de sahte villa kiralamaları artış kaydetti. 

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Villa’de Piar’ın yüzde 55'i satıldı!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’da satışlar devam ediyor. Proje dahilinde yer alan konutların yüzde 55'i satıldı. 

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR satışa çıktı! Yeni proje!

Arizon Yapı tarafından Silivri'de hayata geçirilen Villa’de PIAR, projesinin ilk etabında yer alan konutlar uygun ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Yılmaz İnşaat projesi olan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Projenin ilk etabındaki 509 adet villanın alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva villa fiyatları...

ilk villa konseptli tesis Haberi

ilk villa konseptli tesis



“Premium her şey dahil”sistemle hizmet veren Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi. Yorulan ve konsepte uygun hale getirilemeyecek tesislerden ayrılma kararı alan Club Med, bilindiği üzere Beldibi’ndeki tesisten çıkıp Lykia Grubu ile anlaşarak Belek’teki tesisin işletmesini almıştı. Bu oteli diğer tesislerden farklı olarak kışın da açık tutacak olan Club Med yönetimi, villa konseptini Bodrum ve Antalya’da Club Med Palmiye adını taşıyan tesislerinde de villa konsepti ile hizmet vermek için kollan sıvamış. Hatta bu otellerin mülk sahipleri tesisin çevresinde bulunan arazileri satın almaya başlamışlar.


Her şey dahil sisteminin yaratıcısı olan şirket bu sistemi eleştirilenlere de yanıt verecek bir yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Tesislerinde tatil yapan misafirlerine o...