27 / 04 / 2024

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...



Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Mimarisi ve yaşanabilirliği ile dikkat çeken proje villaları 1500 metrekare arsa üzerinde 800 metrekare kullanım alanına sahip. İsveç'in "dengeli yaşam" felsefesi anlamına gelen Lagomlife villa projesi, arazide tamamen bağımsız yaşama ayrıcalığını sunuyor. 

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Gölbaşı Hacılar bölgesinde yapımı devam eden toplam 39 villadan planlanan Logomlife Villaları'nın ilk etabı olan 8 villa, Haziran 2023'te tamamlanacak. Kaliteli malzemelerin en üst düzeyde ve mükemmelliğin en üst düzeyde kullanıldığı villa projesi 1500 metrekare arsa üzerine 800 metrekare kapalı alana inşa ediliyor. Ortak alanları ve keyifli yaşam koşullarıyla öne çıkan Lagomlife villa projesi, kişisel yaşam konforunu bir üst seviyeye taşıyor.

Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Lagomlife Villa projesi hakkında diğer ayrıntılar...


Geri Dön