28 / 04 / 2024

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.



İzmir Çeşme’nin en eski otellerinden biri olan Clup Familia Çeşme’nin icradan satışını merkezi İstanbul’da yer alan NMK Turizm Hizmetleri AŞ talep ett. Otelin icradan satış ihalesi 29 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplam 17 dönüm arazi üzerine kurulu otel için belirlenen bedel 236 milyon TL olarak kayıtlara geçti.

Halk TV’nin haberine göre, icradan satışı talep edilen otelin bağlı olduğu Familia Turizm Yatırım ve Ticaret şirketinin tüm hisseleri Av. Şemseddin Petek’e ait olduğu ifade edildi. Av. Petek, aynı zamanda AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi.

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

YEĞENİ OTELDE HACİZ YAPMIŞTI

Diğer taraftan, Clup Familia Çeşme, 2022 yılında da ‘dayı-yeğen’ arasındaki yaşanan alacak krizi ile gündeme gelmişti. Gündeme gelen olayda, dayısından alacaklı olan Akdeniz Yatırım Holding’in sahibi Necmeddin Şimşek, 30 milyon liralık alacağını alamadığı için dayısı Petek’e ait olan otelde haciz işlemi gerçekleştirmişti. Bu kapsamda, otelde bulunan bir dizi eşya haczedilmişti.

 Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

KIZ KARDEŞLERDEN İKİNCİ OTEL YATIRIMI

Öte yandan, Çanakkale’de yaşayan ve erkek kardeşleri olmadığı için ilk açtıkları butik otellerine babalarının soyadını veren girişimci iki kız kardeş, 2 sene içinde yeni bir otel yatırımı daha yapmayı planlıyor.

"DENEYİM TURİZMİ ŞEKLİNDE PLANLIYORUZ"

Bundan yedi sene önce Çanakkale merkezde yer alan 38 odalı ve 76 yataklı butik otellerini hizmete açacakları dönem 15 Temmuz darbesinin yaşandığını ifade eden Cura Hotel’in sahibi Nilgün Gökser, “Babamızın erkek çocuğu olmadığı için biz de babamızın soy ismini otele vermek istedik. Bu sürprizi görünce babam da çok mutlu oldu. Cura ismi babamızın soyadından geliyor. Hizmete alacağımız 2’nci otelde de bu isim üzerinden ilerleyeceğiz. Bu oteli tecrübe turizmi şeklinde planlıyoruz. Dilediğimiz yere gelirsek ilerleyen süreçte uluslararası alana açılmayı da isteriz” şeklinde konuştu.

İnternetten konut ve otomobil ilanlarında yeni dönem! Bunu yapmayanlara tam 100 bin TL ceza!

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Prefabrik ev fiyatları belli oldu! 2+1, 3+1, 55, 59, 79 ve 81 metrekare evler ne kadar?

Geri Dön