29 / 04 / 2024

CNR Emlak 2015 Fuarı 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek!

CNR Emlak 2015 Fuarı 3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek!

CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Emlak 2015 Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcılar katılım gösterecek. Kasım ayında düzenlenecek fuara Arap ülkelerinin büyük yatırımcıları damga vuracak.



Suudi Arabistan Daleel Group ve Katar Doha’nın uluslararası fuar merkezi firmalarıyla yapılan işbirliği neticesinde tüm Arap ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları fuara yatırım için gelecekler.


3. kez CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı, ziyaretçilere yüzlerce ürünü aynı anda görüp, değerlendirme imkanı sağlayacak. Ayrıca ziyaretçiler bankalardan fuara özel oranlarla en uygun krediyi kullanma imkanına sahip olacak. 


CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na Yunanistan, Amerika, Portekiz, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuzey Kıbrıs’tan çok sayıda sektörün öncü firmaları katılacak. 


40 bin yerli ve yabancı ziyaretçi hedefi olan fuara İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt, AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar gibi ülkeler gelecek. 



CNR Emlak Web Sitesi: http://cnremlakfuari.com/


Geri Dön