29 / 04 / 2024

Çocuklara, İksir’den aktivite dolu sömestr tatili kampı!

Çocuklara, İksir’den aktivite dolu sömestr tatili kampı!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, Sömestr Tatilinde çocuklar için aktivitelerle dolu özel bir kamp programı hazırladı. Kamp, 25 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek..



25 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek sömestr kampında; binicilikten rehberle doğa ve tarih gezilerine,  atölyede yapılan sanatsal çalışmalardan eğlenceli oyun ve spor aktivitelerine kadar özel programlarla, bir yandan öğrenirken, diğer yandan eğlencenin olacağı dopdolu bir sömestr tatili çocukları bekliyor.  

 

Kamp süresince çocuklar, binicilik sporunu ve atları yakından tanıyarak yeni bir dünya keşfedecektir. Ardından, resim, fotoğraf çekimi, atölyede sanatsal çalışmalar, rehberli doğa ve tarih gezileri, hediklerle karda yürüyüş, snow tube yarışları, voleybol, basketbol gibi toplu halde yapılan sporlar ile film saatleri, tabu ve monopoly gibi oyunlar yer alıyor.

 

Diğer önemli bir konu da, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinde, Daday’ın doğal ürünleri ile yapılan lezzetli menüler, çocuklarınız sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlayacaktır.

 

Kamp programı; 9 gece 10 gün tam pansiyon konaklamalı kişi başı paket fiyatı 1600 TL’dir.

 

Aileler, 2 Şubat pazar akşamı gerçekleşecek olan Gala Gecesi’ne katılabiliyor. Gala Gecesi’ne katılım ücreti kişi başı 45 TL’dir.



Geri Dön