02 / 05 / 2024

Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

Eylül ayı yardım başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuran çocuklu ailelere 2.337 TL ödeme yapacak.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken ailelere yardım etmeye devam ediyor. Ağustos ayı yardımlarının hesaplara aktarıldığını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Eylül ayı için de başvuruların e-devlet üzerinden açıldığını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Eylül ayı SED yardımına başvuran ihtiyaç sahibi ailelere ödemelerin 15 Eylül tarihine kadar yapılacağını bildirdi. Eylül ayı SED yardımına başvurular e-Devlet üzerinden online olarak yapılıyor.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER ALABİLİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi; “Çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde düzenli geliri bulunmayan ailelerin çocukları ekonomi destek hizmetinden yararlandırılmaktadır. Sosyal ve ekonomi destek hizmeti için yapılan başvurulara yapılan araştırma inceleme ve değerlendirme sonucunda karar verilmektedir”

BAŞVURU ŞARTLARI…

Yardımdan yararlanmak isteyen aileler başvuru şartlarını da araştırmaya başladı. Okulların açılmasına az bir zaman kala aileler çocukları için devletin verdiği bu yardım ödemesini merak etmeye başladı. Başvuru yapacak olan kişilerin hane içindeki gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekeceği ifade edildi.

 Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön